هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس لغو شد اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس غیبت چشمی در لیگ قهرمانان آسیا پیشنهادات اروپایی برای حسین نژاد رسید رؤیای جام جهانی برای پالمر به خطر افتاد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | رؤیاپردازی شیاطین سرخ در آنفیلد هشدار جدی ساپینتو به بازیکنان استقلال تلاش خطیر برای بازگشت به استقلال| تاجرنیا واکنش نشان داد اوسمار یا برانکو، کدامیک جانشین هاشمیان می‌شود؟ شایعه شیرین برای هواداران پرسپولیس| جانشینان درویش و هاشمیان در یک قاب+ عکس نفس راحت پرسپولیس در شب شکست| پایان سرطان درویش! مانیفست هاشمیان در پرسپولیس: می‌مانم به هر قیمتی!
سرخط خبرها

شاهمیری: هنوز بازنشسته نشدم | برخی باعث شدند دلگیر شوم

  • کد خبر: ۵۱۴۹۲
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
شاهمیری: هنوز بازنشسته نشدم | برخی باعث شدند دلگیر شوم
فرهاد شاهمیری، داور خوب والیبال کشورمان، معتقد است تا پایان سال ۲۰۲۱ اجازه قضاوت دارد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، فرهاد شاهمیری یکی از داوران باتجربه و خوب والیبال کشورمان است که در سطح جهان هم شناخته شده و تجربه قضاوت در المپیک و بازی‌های جهانی را هم دارد، اما مدتی است که عده‌ای بحث بازنشستگی این داور را مطرح کرده اند و شاهمیری هم درباره آن اینگونه توضیح می‌دهد:کارت داوری من ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ حدود یک ماه و نیم دیگر تمام می‌شود یعنی هنوز بازنشسته نشدم از آنطرف هم بخاطر شرایطی که امسال تجربه کردیم فدراسیون جهانی نامه زد و کارت داوری من را تا پایان سال ۲۰۲۱ تمدید کرد تا بتوانم همچنان قضاوت کنم.

او درباره حضورش در کمیته داوران آسیا نیز می‌گوید: از آنجاییکه من در کمیته داوران آسیا انتخاب شده ام نمی‌دانم شرایط در سال جدید چگونه می‌شود برای همین منتظرم و اگر قرار باشد بروم خودم هم صلاح می‌دانم که دیگر قضاوت را کنار بگذارم. ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و من قانونا می‌توانم قضاوت کنم.

شاهمیری در ادامه می‌گوید: ما تا ۳ سال پیش داور داشتیم که تا ۶۰ سالگی هم قضاوت کرد آنهم بخاطر اینکه در آیین نامه یک بند است که کمیته داوران و فدراسیون می‌توانند درباره موضوعاتی که در آیین نامه نیامده است تصمیم بگیرند. نمی‌دانم چرا به این اتفاق اینقدر می‌پردازند. من برای کمیته آسیا انتخاب شده ام و به جای اینکه به من زنگ بزنند و تبریک بگویند چنین بحثی را راه می‌اندازند و باعث دلخوری و دلگیری می‌شوند. یکسری از داوران با اینکه بازنشسته شده اند همچنان قضاوت می‌کنند مثل داور روسی که ۵۸ سال سن دارد و فدراسیون جهانی او را نگه داشته، من را هم آن‌ها صلاح دیده اند که فعلا قضاوت کنم. حالا نمی‌دانم از این اتفاق باید خوشحال باشیم یا ناراحت؟
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->